Cursus spreken

Meer zelfvertrouwen met onze spreekcursus

Het spreken in het openbaar is iets wat vaak wel een heikel punt blijft. Veel mensen hebben er moeite mee om voor een publiek te spreken. Dit is vaak een geval van een gebrek aan zelfvertrouwen, of de angst om aangekeken te worden als je een fout maakt bij het spreken. Er zijn wel meerdere redenen op te noemen waarom veel mensen er niet dol op zijn om een praatje in het openbaar te houden. Het is dan goed om een cursus spreken te volgen die je helpt om over je angsten heen te komen. Op Spreken-in-het-openbaar.nl vind je een cursus die je helpt om je angsten te overwinnen.

Aan de slag met onze spreekcursus

Spreken-in-het-openbaar.nl maakt gebruik van de methode van Speaking Circles. Dit is een cursusmethode waarmee we ook jou kunnen helpen om anders om te gaan met spreken in het openbaar. We gaan je geen methodes of gelikte trucjes aanleren. Het is juist de bedoeling om zo authentiek mogelijk voor de groep te staan. Als jij op een positieve manier verbinding kunt maken met je toehoorders, dan kun je erop rekenen dat jouw publiek met de volle aandacht naar je gaat luisteren. We hebben meerdere soorten trainingen beschikbaar, van eendaagse trainingen tot cursussen waarin we nog dieper op de materie ingaan. Meer informatie hierover vind je op onze website.

Meer weten over onze spreek cursus?

Als je meer te weten wil komen over onze cursus spreken, dan raden wij je aan om hiervoor eens contact met ons op te nemen. We beantwoorden graag al je vragen en staan ook klaar om je te adviseren over welke cursus het meeste geschikt is voor jou. Met onze spreekcursus leer je dat je helemaal geen ingewikkelde methode aan hoeft te leren om een goed praatje te houden waarmee je jouw publiek kunt boeien.

Lees meer

Wat levert Speaking Circles je op?
 Je kunt met je ongemak/angst omgaan
 Je fysieke ongemakken zijn verminderd of verdwenen
Je zelfvertrouwen is toegenomen
Je ervaart een goede verbinding met je publiek
Je kunt jezelf zijn, wanneer je voor publiek staat

Waarom zou je dit juist bij mij doen?
Tot begin 2001 had ik, Stef de Beurs, behoorlijke angst voor spreken in het openbaar, dus ik wéét wat je doormaakt én dat déze methodiek werkt.
 In 2001 heb ik de opleiding bij de ontwikkelaar van Speaking Circles gevolgd: Lee Glickstein.
 Inmiddels zijn meer dan 3.650 deelnemers je voorgegaan met een gemiddelde evaluatie van 8,7.

Schrijf je nú met kortingin voor de volgende training.
In onderstaande agenda kun je de beschikbare trainingsdata bekijken:


Emailcontact:
Behoudens uitzonderingen, vakanties en weekenden, reageer ik binnen 24 uur op je mail.