Boek “Present”

De achterkant van het boek:

Present! biedt een verrassend eenvoudige manier om authentiek te presenteren, gebaseerd op Speaking Circles®. Geen tips en trucs over hoe te staan en wat te zeggen om te imponeren. In essentie gaat het hierom: zo spreken dat mensen luisteren en zo luisteren dat mensen spreken.
Hoe kun je dat? Lee Glickstein, de grondlegger van Speaking Circles®, zegt het zo: “To be heard now, you have to be here now”. Letterlijk, in het hier en nu aanwezig zijn terwijl je communiceert.

De duidelijke uitleg, persoonlijke toelichtingen en de praktische oefeningen maken Present! tot een uniek en direct bruikbaar boek over Authentiek Presenteren. Waarin het accent ligt op verbinding. Verbinding met jezelf en met je omgeving.

Present! is te gebruiken door iedereen die met groepen communiceert. Het is voor zowel ervaren als onervaren sprekers. Voor diegenen die nu nog spreekangst ervaren en zij die minder willen performen en meer authentiek willen zijn in hun communicatie.

Auteurs Jennet Burghard en Koos Wolcken zijn beiden gecertificeerd Speaking Circles® facilitator, NLP trainer en coach. Zij trainen al jaren samen en hebben met veel plezier honderden mensen de essentie van Relational Presence laten ervaren.

Gedrukte uitgave:
ISBN: 978-90-76851-22-8
Full color, hardcover.
1e druk: 1 november 2011
Een uitgave van De Cirkel
Winkelprijs € 18,95

Hier te koop: 
Verzendkosten Nederland: € 3,95  België: € 9,45.

Laatste 2 exemplaren:

Inclusief
 verzendkosten Nederland: € 22,90
Direct bestellen en met iDeal afrekenen (klik hier).

Inclusief verzendkosten België:        € 28,40
Bestellen buitenland:
Stuur een email met adresgegevens naar info@accl.nl én maak € 28,40 (BE) over op IBAN: NL61 TRIO 0198 3167 98 (BIC: TRIONL2U) t.n.v. ACCL te Hoorn, onder vermelding van: boek Present.