Training spreekangst

Van je angsten af met een training tegen spreekangst

Moet jij binnenkort een presentatie geven voor een grote groep mensen en breekt het angstzweet je bij die gedachte al uit? Ben je bang dat je jouw boodschap niet goed over gaat brengen en dat je straks voor een groep staat die niet geïnteresseerd is in wat jij te zeggen hebt? Dan raden wij je aan om eens een kijkje te komen nemen op Spreken-in-het-openbaar.nl. Hier vind je informatie over onze cursussen, die wij volgens de Speaking Circles methode geven. Hier leer je dat je juist geen gebruik moet maken van trucjes om je angsten te verbloemen, maar dat het beter is om deze angsten juist te voelen en te ervaren dat authentiek zijn het beste werkt.

Met onze training spreekangst overwinnen

Als jij op zoek bent naar een spreekangst training, dan raden wij je aan om hierover eens contact op te nemen met ons. We bieden je een training aan die niet alleen bedoeld is voor mensen die beginnen met spreken in het openbaar, maar ook voor mensen die hier al ervaring mee hebben en hun techniek willen verbeteren. Je kunt daarbij kiezen uit een eendaagse cursus waarbij je de basistechnieken onder de knie leert krijgen, of uit een vijfdaagse cursus waarbij we dieper met jou op de materie ingaan. Als jij op een prettige manier wil kunnen communiceren met een groep, dan is Speaking Circles hier de perfecte methode voor.

Aan de slag gaan met onze spreekangst training

Het is bij het spreken voor een groep heel belangrijk dat je hierbij niet gebruik maakt van allerhande trucjes en technieken. Het is echter beter om je bij het spreken te richten op het zo authentiek mogelijk vertellen van je verhaal. Op deze manier maak je namelijk veel makkelijker contact met je groep, is er zelfs sprake van een authentieke verbinding. Meer weten over onze spreekangst training? Neem dan gewoon even contact met ons op en vuur al je vragen op ons af.

Lees meer

Wat levert Speaking Circles je op?
 Je kunt met je ongemak/angst omgaan
 Je fysieke ongemakken zijn verminderd of verdwenen
Je zelfvertrouwen is toegenomen
Je ervaart een goede verbinding met je publiek
Je kunt jezelf zijn, wanneer je voor publiek staat

Waarom zou je dit juist bij mij doen?
Tot begin 2001 had ik, Stef de Beurs, behoorlijke angst voor spreken in het openbaar, dus ik wéét wat je doormaakt én dat déze methodiek werkt.
 In 2001 heb ik de opleiding bij de ontwikkelaar van Speaking Circles gevolgd: Lee Glickstein.
 Inmiddels zijn meer dan 3.650 deelnemers je voorgegaan met een gemiddelde evaluatie van 8,7.

Schrijf je nú met korting in voor de volgende training.
In onderstaande agenda kun je de beschikbare trainingsdata bekijken:


Emailcontact:
Behoudens uitzonderingen, vakanties en weekenden, reageer ik binnen 24 uur op je mail.