Training spreken

Een training voor sprekers volgen

Sta jij op het punt om een lezing te houden of een groep toe te spreken en vind je dit geen prettige gedachte? Dan is het goed om hier een training voor te volgen die je helpt met je angsten in contact te komen en deze zodanig los te laten. Het spreken voor publiek hoeft namelijk helemaal geen stressvolle aangelegenheid te zijn. Integendeel, want als jij op een authentieke manier contact maakt met je publiek, dan zal je merken dat het juist een aangename ervaring is. Op Spreken-in-het-openbaar.nl vind je meer informatie over onze training spreken, die wij in verschillende uitvoeringen geven.

Aan de slag met een spreektraining

De training die wij geven is gebaseerd op de methode Speaking Circles. Wij denken dat het niet helpt om allerlei trucjes te gebruiken tijdens het publiek spreken, waarmee je probeert te maskeren dat je angst voelt tijdens het spreken. Wij denken dat het beter is om juist met die angst in aanraking te komen als je aan het spreken bent voor een groep mensen die realiseert wat jij op dat moment voelt en die je hier op een positieve manier bij wil helpen. Maar onze spreek training is ook bedoeld voor mensen die al ervaring hebben met spreken in het openbaar en die hier graag nog beter in willen worden.

Training voor spreken op de Speaking Circles manier

Elders op onze website vind je meer informatie over spreken in het openbaar. We raden je aan deze informatie eens door te nemen en ook te kijken bij het overzicht van trainingen die we geven. Wil jij een eendaagse spreektraining volgen, of heb je meer interesse in een spreek training die meerdere dagen in beslag neemt? Neem anders gewoon een keer contact met ons op om al onze mogelijkheden met ons door te spreken. We staan je graag te woord!

Lees meer

Wat levert Speaking Circles je op?
 Je kunt met je ongemak/angst omgaan
 Je fysieke ongemakken zijn verminderd of verdwenen
Je zelfvertrouwen is toegenomen
Je ervaart een goede verbinding met je publiek
Je kunt jezelf zijn, wanneer je voor publiek staat

Waarom zou je dit juist bij mij doen?
Tot begin 2001 had ik, Stef de Beurs, behoorlijke angst voor spreken in het openbaar, dus ik wéét wat je doormaakt én dat déze methodiek werkt.
 In 2001 heb ik de opleiding bij de ontwikkelaar van Speaking Circles gevolgd: Lee Glickstein.
 Inmiddels zijn meer dan 3.650 deelnemers je voorgegaan met een gemiddelde evaluatie van 8,7.

Schrijf je nú met korting in voor de volgende training.
In onderstaande agenda kun je de beschikbare trainingsdata bekijken:


Emailcontact:
Behoudens uitzonderingen, vakanties en weekenden, reageer ik binnen 24 uur op je mail.